Vannmerke_element.png

BAKGRUNN

Jan Børge Vik.jpg

JAN BØRGE VIK

R&D Manager

Pål - Lite portrett.jpg

PÅL ROALDSNES

 Technical Advisor

ARNE O. FLØ

CEO

Jan Børge Vik er utdannet ingeniør innen Produkt-utvikling & Design ved Høgskolen i Ålesund. Med mange års erfaring innen  produktutvikling, praktisk erfaring fra mekanisk industri, samt velutviklet forståelse av kundens reelle behov, evner han å levere unike og praktiske løsninger på de fleste problemstillinger. Dette har gjort han til en ettertraktet ressurs, og gitt han et stort nettverk i inn- og utland. I tillegg til sitt daglige virke er han også en populær gjesteforeleser hos flere universiteter, høyskoler og bedrifter.

Pål Arne Roaldsnes har sin yrkesbakgrunn innen fiskeri, og har etter hvert en mannsalder bak seg i skipperstolen ombord i familierederiets trålere. Med en sterk vilje til å drive sin egen næring fremover, er han hele tiden på utkikk etter nye og bedre løsninger på de utfordringene som bransjen står overfor på det miljømessige, økonomiske og teknologiske planet. Han går heller ikke av veien for å utfordre etablerte sannheter om hvordan næringen bør drives.

Arne O. Flø er utdannet revisor fra Høgskolen i Molde og NHH i Bergen. Etter sju år med revisjon i BDO og EY, gikk han i 2011 over på kundesiden av bordet, og har siden jobbet innen økonomi og ledelse. I tillegg til etterutdannelse innen 

prosjektledelse (Metier), er han også sertifisert Lean Manager / Lean Black Belt (Teknologisk Institutt). Denne kompetansen har han omsatt til praksis gjennom å finne frem til gode løsninger som gir mer optimal ressursutnyttelse, og bedre produksjonsflyt for eget selskap så vel som for kundene.

© 2018 STØ TECHNOLOGY AS

  • LinkedIn Social Icon